Hela Familjens Receptbok

Rhode Island Dressing

Rhode Island Dressing (ca 4-6 port.)

3 dl gräddfil
0,75 dl majonnäs -Hellmans
2 msk tomatpuré
2 msk ketchup
0,25 tsk salt
0,5 krm paprikapulver
0,5 krm cayennepeppar
en nypa socker

Rör ihop alla ingredienser och ställ i kyl fram till servering (det är bra om den får stå till sej, men det gick minst lika bra att äta den direkt om man har bråttom)

I min kalla sallad har jag stekt grillkorv (gärna kryddstark), fullkornscouscous, broccoli, haricots verts, kidneybönor, ärtor, majs, gurka och tomat. Jag hade gärna haft babyspenat, röd lök och lite annat gött i men idag fick det bli vad kylen hade att erbjuda..

Vad är era bästa recept på matiga sallader när det är varmt ute?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats